Home » Gazelle

Gazelle elektrische fietsen

Gazelle elektrische fietsen zijn van Hollandse topkwaliteit. Al in 1902 werden er in de fietsenfabriek (toen werkplaats) in Dieren fietsen gemaakt.

Gazelle elektrische fiets kopen

De elektrische fietsen van Gazelle zijn online voordelig te koop bij de beste online winkels om Gazelle fietsen te kopen. Het aanbod aan elektrische Gazelle fietsen is daar enorm. De elektrische fietsen van Gazelle zijn niet de allergoedkoopste, de prijzen beginnen online bij ongeveer 1.350 euro, waarmee ze overigens een stuk goedkoper zijn dan in de gewone fietsenwinkel. De meest voordelige elektrische fietsen zijn de Gazelle Fuente Pure Innergy en de Orange Pure Innergy.

Populaire Gazelle elektrische fietsen

De Gazelle Orange Pure Innergy is een elegante elektrische fiets met een gesloten kettingkast en een geruisloze motor in het voorwiel voor optimaal fietscomfort. Er zijn optionele accu's te bestellen om grotere afstanden elektrisch af te kunnen leggen. Zo kan het bereik worden opgevoerd tot 120 kilometer.

Andere populaire Gazelle elektrische fietsen zijn de Gazelle Orange Chamonix Innergy en de Gazelle Medeo Xtra Innergy. Gazelle heeft een heel ruime keuze aan elektrische fietsen voor zowel mannen als vrouwen. Kijk bij bovenstaande online fietsenwinkels voor alle modellen, prijzen en specificaties. En koop deze fietsen tegen de laagste prijzen!