Home » Giant

Giant elektrische fietsen

Het Koreaanse Giant is één van de grootste fietsfabrikanten ter wereld. Jaarlijks  produceert Giant miljoenen fietsen in fabrieken in Korea, China en Nederland (Lelystad). De Giant fietsen zijn van hoge kwaliteit. Diverse wielerploegen, zoals de professionele wielerploeg van Rabobank gebruikt Giant fietsen.

Giant maakt ook elektrische fietsen. Deze zijn online voordelig te koop bij de beste online winkels om Giant fietsen te kopen.

Populaire Giant elektrische fietsen

Een voordelige elektrische fiets van Giant is de Giant Twist Freedom. Deze is er in verschillende versies. Zo is er de Giant Freedom 8 met dubbele accu. Deze heeft een actieradius van circa 100km op stroom.

De Giant Twist Go Single is een comfortabele elektrische fiets met een 24 volt accu. De iets duurdere (100 euro) Giant Twist Go Power elektrische fiets heeft 33n 36 volt accu. Goed voor een actieradius van 65 kilometer. Die afstand wordt verdubbeld met de Twist Go Double Power, want deze heeft twee van die accu's.

De elektromotor van Giant Twist beschikt over de Syncdrive techniek. Deze zorgt er voor dat  de motor nauwelijks tot geen weerstand geeft als deze uit is geschakeld of als accu leeg mocht zijn. De fiets rijdt dan even soepel als een gewone fiets.